Gerookte olijfolie met Madame Jeanette pepertjes. 

Perfect als smaakmaker over Surinaamse gerechten, maar ook heerlijk om geroosterde groenten, soepen en andere bereidingen net even wat meer pit te geven

Gerookte olijfolie met citroen.

De frisheid van de citroen maakt deze olie perfect als dressing voor salades, vis, gevogelte en over de asperges.

Gerookte olijfolie met knoflook.

Perfect als marinade voor vlees, vis en schaaldieren, maar ook heerlijk als brooddip.

Gerookte olijfolie met chilpepers

Het pittige van de chilipepers zorgt ervoor dat uw maaltijd net even dat beetje extra pit krijgt. Heerlijk over pasta's, salades, soepen, soepen, vlees- en kipgerechten. 

Gerookte olijfolie

Perfect als dressing voor salades, vis, vlees en groente. Maar leent zich ook uitstekend om op de borrelplank naast een mandje brood te serveren. 

Ons zeezout is ambachtelijk gerookt op eikenhout. Hierdoor heeft het een robuuste rooksmaak.

Lekker op vlees en vis, maar ook perfect als smaakmaker door pasta’s en soepen. 

Onze borrelbox met gerookte olijfolie (200ml), een overheerlijk zuurdesembrood van Rijnbeek brood en banket en een zakje zeezout. 

 

(Ook te koop bij Rijnbeek brood en banket in Pijnacker)