Verzendkosten
De verzendkosten zijn €6,75.
Bij bestellingen boven de €50,- worden er geen bezorgkosten berekend. Deze zijn dan voor rekening van La Liebre. 

 

Levertijd

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Bestellingen gedaan voor 13:00 uur worden veelal dezelfde dag nog ingepakt en verstuurd. Weekenden (zo, ma) en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. De levering vindt plaats met PostNL.

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en zullen samen tot een passende oplossing komen.

De website wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen. 

 

Betalen
Je kunt je bestelling veilig betalen via iDEAL.

Bij iDeal wordt er een beveiligde verbinding met uw bank opgezet. Zodra de betaling ontvangen is, wordt de zending z.s.m. gereed gemaakt. De service is beschikbaar voor klanten van alle Nederlandse banken: ABN AMRO Bank, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank,  SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot bankiers.

Bij “BETALEN BIJ AFHALEN” wordt uw bestelling 5 dagen gereserveerd.

 

Buitenland
Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven.

Uiteraard is dit mogelijk, maar wilt u iets laten verzenden naar het buitenland neem dan even contact met ons op.

 

Retourzending

Als een artikel uit onze webshop je niet bevalt kun je deze, indien mogelijk, voorzien van de originele verpakking, binnen 14 werkdagen na ontvangst probleemloos aan ons retourneren op het onderstaande adres. Dit geldt echter niet voor voedingswaren. Deze kunnen niet geretourneerd worden. De retourkosten van de verzending zijn voor eigen rekening. Op geretourneerde artikelen met terechte klachten worden uiteraard de retourkosten wel vergoed. 

Adres retourzendingen: 
La Liebre

Tav Retourzending webshop / orderummer…………

Egelzoom 9

2643 KH

Voorwaarden retourzending

Indien je de retourzending NIET naar bovenstaand adres stuurt zal deze door ons worden geweigerd en ook niet in behandeling worden genomen. 

Meld je retourzending altijd vooraf aan. Dat kan door te mailen naar info@laliebredelicatessen.nl. Indien er een gebrek is aan het product omschrijf dan duidelijk het gebrek en stuur een foto mee zodat wij het gebrek goed kunnen beoordelen en het netjes kunnen oplossen. 
Vermeld in deze e-mail je naam (waarop de bestelling is gedaan), woonplaats, ordernummer en de reden van retour. Vergeet ook niet je naam en/of ordernummer op het retourpakketje te vermelden. 

Stuur je een product retour naar La Liebre en raakt het product kwijt of beschadigd tijdens transport? Dan zul je het product wel moeten betalen. Daarom is het verstandig om het product zorgvuldig en goed te verpakken en te vragen naar een “bericht van ontvangst” als je iets naar ons terugstuurt. Je vraagt dit bij het postkantoor of de koeriersdienst. Als het product bij ons is aangekomen, krijg je hiervan een bewijs van het postkantoor of koeriersdienst. 
Kies je voor de optie om geld terug te ontvangen, vermeld dan ook je rekeningnummer. Mocht je een vervangend artikel toegestuurd willen krijgen vermeldt dit dan duidelijk in je e-mail.